pondělí 31. října 2011

Hello, Halloween!

This is simply my very favourite holiday. Photos taken during the whole past week. And today I am deffinitely going to watch the famous Shinning horror movie starring Jack Nicholson and light my jack-o'-lantern. Happy Halloween!

neděle 30. října 2011

My Halloween Costume


Billie Achilleos Sculptures For Louis Vuitton


Móda je hra. A to doslova. Britská designérka Billie Achilleos vytvořila pro oslavu stého výročí doplňků Louis Vuitton v Deyrolles v Paříži kolekci zvířat z pláten, ze kterých se šije u Vuittonů a doplňků, které se dají běžně u LV koupit. Hosté se tam tak mohli setkat s jelenem v životní velikosti z plátna Monogram nebo třeba s dvojcí psíků vyrbených z plátna Damier Azur. Sochy vypadají úžasně, jsou nápadité a hravé, vůbec mi by mi nevadilo mít takové mistrovské dílo doma na poličce:)

středa 26. října 2011

pátek 21. října 2011

TUMBLR


Tak jsem se rozhodla přídit si trochu jiný kyberprostor, protože se mi pořád strašně líbí ty všechny magické fotky, ale tady to pro ně prostě není to správné místo. Od teď můžete chodit na krásné fotky tam.)

čtvrtek 20. října 2011

pátek 14. října 2011

October Finally!


Buenas tardes, upper-east-sideros. Můj poslední týden se mi slívá do jednoho celku asi takto: spousta učení, spousta testů, spousta ukecávání testů, skákání po jedné noze o berlích, sledování všech zameškaných dílů nové série HIMYM a v neposlední řadě vymýšlení své halloweenské masky. Nakonec jsem přišla na perfektní osobu, za kterou půjdu. nejdřív jsem to chtěla nechat jako tajemství, pro všechny, ale nakonec se to tak nějak provalilo, tak aspoň vám to nechám jako Halloweenské překvapení..
Make-up si trénuju - je docela složitý a bude fakt výrazný:D, vlasy jsem si taky vymyslela  jaký budu mít a oblečení stále ještě úplně nevím.. Výsledek vám určitě ukážu těsně po párty (fotky budou z předpárty samozřejmě:D). Momentálně jsem ráda, že mám školu za sebou, můžu si hodit nohy nahoru a vklidu číst nové Elle. Tyhle fotky jsou ze včera, když jsem zkoušela takový ten timošenková-hairstyle. Konečně mám vlasy dost dlouhé, aby mohla cop z nich omotat kolem celé hlavy. Konečně!

PS: Prosím, tipněte si, za co půjdu na Halloween! Prosííím.)

čtvrtek 13. října 2011

The Colours of Fashion Week


As usually, sources: thesartorialist.com, yvanrodick.com, elle.com, vogue.com. One place - Fashion Week. Nowadays I have thousands of things to do to school but I chose the most amazing pics with perfect outfits. Stay tuned for another part in the up-coming days!

středa 12. října 2011

Film Tip: Jeden den


V pátek jsem doskákala o berlích do kina. A nelitovala jsem ani, když mi po hodině a půl trnula noha. Hlavně nevěřte recenzím v novinách a na netu, že je Jeden den romantická komedie. Není.

pátek 7. října 2011

Paris Fashion Week Street Style Fall 2011


All of them gotta very unique style, they are all so different, even so way cool.
All of those pics are found from yvanrodic.com, thesartorialist.com, vogue.com, elle.com.
All my blog wish is to find people as stylish as these in Prague and tag them as streetstyle.

čtvrtek 6. října 2011

Michelle in the skin of Marilyn


Ležení doma s nohou nahoře, obklopenou mraženou zeleninou, aby se chladila a biflování španělských frází mě na celý den nezabaví. Tak jsem hledala na netu na vogue.com nějaku inspiraci a našla skvělé fotky. Herečku Michelle Williams na ně tentokrát nastylizovali do vzhledu Marilyn Monroe. A když se foťáku chopila má oblíbená Annie Leibovitz, vznikly fotky od originálů skoro nerozeznatelné. Myslíte si, že Michelle tenhle styl sluší? Podle mě jí na většině fotek pasuje, jen na pár možná vypadá trochu nepřirozeně, ale třeba zrovna podoba na první fotce je dokonalá.

středa 5. října 2011

Martina v Říši blogo-divů

photo by Annie Leibovitz

VSTUPNÍ UPOZORNĚNÍ: Pokud jste bloger a nemáte zrovna nejčistší svědomí o svém internetovém působení, ani to nečtěte. Mohlo by se stát, že si tu počtete o sobě..


úterý 4. října 2011

Diorshow Mascara


Stále bojuju s hledáním dokonalé levné řasenky. Než ji najdu, asi se budu pořád vracet k Diorshow Iconic, protože je prostě zázračná. To, co nedokáže ani pět vrstev levnějších řasenek, zvládne tahle v jednom tahu. Natočí řasy, prodlouží je, zvýrazní a hlavně jim dodá objem, protože má tenké oddělené hřebínko-štětiny, které řasy nádherně oddělí od sebe. Kdysi jsem před ní měla i řasenku od Chanelu, kulatou s přírodním kartáčkem, ale tu jsem už nikde bohužel neviděla prodávat, protože byla taky super. Jelikož nemám ráda a špatně se mi pracuje s něma "hi-tech" plastovýma kartáčkama, bodlinkama apod., je pro mě nejdůležitější najít dobrý kartáček, který řasy neslepuje, lehce se s ním manipuluje, dosáhne na každou řasu a nevypíchnu si s ním oko. A našla jsem.

PS: V obchoďácích často rozdávají kupony do Sephory s dvacetiprocentní slevou, což se na dražší řasenku vyplatí. Na téhle tak ušetříte stopade. Plus se můžete nyní v Sephoře nechat zdarma nalíčit produkty od Chanelu a poradí vám, co se líčení týče.

pondělí 3. října 2011

Film Tip: Půlnoc v Paříži


Film, který mě přiměl poslouchat po večerech Ellu Fitzgerald a přehrávat si trailer stále dokola. Stahovat ho hned jak přijdu z kina. Jediný film Woodyho Allena, kdy jsem si aspoň na pár minut neřekla, jaká je to nuda. Když mi kamarádka před pár dny poslala link na trailer a jestli prý půjdem. Stačilo se mi podívat na herecké obsazení a bylo jasné, že ho musím vidět. Tolik slavných jmen snad není ani na seznamu hostů do Karlových varů. Hlavním hrdinou Öwen Wilson, jeho snoubenkou Rachel McAdams, femme fatale Marion Cotillard, Adrien Brody hraje Salvadora Dalího, první dáma Francie Carla Bruni je průvodkyně, Alison Pill Zeldou Fitzgeraldovou a Kathy Bates Gertrudou Steinovou. Žasnete nad mladým F. S. Fitzgeraldem, Ernestem Hemingwayem a zástupem slavných osobností tak, jak je neznáme - tedy roztančené a se skleničkou v ruce. Kouzlo Paříže ve dvacátých letech minulého století se prolíná s dokonalým luxusem Paříže dnešní, kdy všichni nosí tašky s nákupem u Diora a z Vespy se stal módní doplněk. Kromě toho, že film funguje jako zaručená reklama na Paříž, kdyby teda byl ještě na světě někdo, kdo s návštěvou váhá, nejedná se jenom o přehlídků nádherných kostýmů a skvostného glamouru té doby, hlavní myšlenkou je nespokojenost lidí v jakékoli době, úděl snílků, ve kterých se projevuje typická woodyallenovost. Film nepostrádá ani vtip, budete se smát a rozhodně nebudete plakat. Nečekejte drama, jen pořádnou dávku romantiky. Je t ta nejkýčovatější pohádka jakou jsem snad viděla, je tak neskutečná a nereálná, že se mi snad nechce věřit, že jsem to já, kdo čeká po cestě z kina, že kolem mě mezi věžáky projede sto let starý Peugeot, z okna zamává Zelda Fitzgeraldová a pozve mě na nejúžasnější pařížský večírek. V tu ránu kolem mě mezi panelákama přeběhl obrovský králík jako z Alenky a dojem, že všechno je v noci možné, byl kompletní.

neděle 2. října 2011

Anna Dello Russo for Giorgio Armani




Trochu podzimní inspirace. Anna Dello Russo se chopila stylingu a vytvořila z kousků Armani překrásnou večírkovou podzimní náladu. Třpyt, glamour, hladké účesy a žádné výrazné barvy. V hlavní roli Karolina Kurkova. Nemůžu se dočkat plesů!

sobota 1. října 2011

Jason Wu + Melissa

Podzim s sebou přináší kromě Fashion Weeků, občas zmutovaných do Fashion Weekendů nebo Fashion Nights Out, taky pražský DesignBlok. Já bych vám doporučila zajít na přehlídku bot Melissa, protože ta letos spolupracuje s Jasonem Wu, jako vůbec s prvním američanem. Na jeho výtvor jsem se těšila od té doby, co jsem na jaře četla, že spolupráce začala, jednak proto, že mám ráda věci Jasona Wu, které si ale samozřejmě nemůžu dovolit a jednak proto, že mám ráda boty brazilské značky Melissa, které doma už jedny vlastním (ty od Vivienne Westwood). Výsledek se mi strašně moc líbí, jak skvělé podzimní barvy, tak detail sovy, ikdyž zrovna ty v posledním roce moc nemusím, tady jsou úžasné. Ačkoli mi mašle připomíná typické balerínky Ferragamo, Jasonovy barvy a "krajkovaný" plast dodává vtip.

Pokud vás kromě estetické stránky zajímá spíš praktičnost, musím potvrdit, že ačkoli jsou z plastu, nikde netlačí, ani nedřou. Jsou příjemné na nošení a vzbuzují spoustu reakcí, které jsou  vesměs kladné.

Boty budou v prodeji letos na podzim v Bella Bruta, kde najdete i jejich sourozence od Westwoodové a J.P. Gaultiera. Mým největším favoritem od Jasona Wu jsou ty pleťové balerínky. Jsou ve stylu a la Blair Waldorf, což je přesně to, co si na podzim představuju - glamour.

Tak jak se vám líbí? A jste spokojeni se svýma melisskama, pokud už nějaké máte?