sobota 31. prosince 2011

See ya next year!


Už jen pár hodin! Utíkám na párty s kamarádkama. Užijte si to dnes maximálně a mega giga skvělý příští rok!!! .)

Lak vyhrává..


PPS: Mischel jdu napsat e-mail a vy se dnes těšte ještě na spešl Silvestrovský příspěvek.. teda, pokud to vyjde:D Užijte si to dnes a pořádně se opijte, ať je na co vzpomínat:))

pátek 30. prosince 2011

Od Ježíška


Jak jsem slíbila na formspringu, můžete se teď podívat i na moje vánoční dárky. Mně osobně vždycky baví prohlížet, co dostali ostatní a taky se na to vyptávám kamarádek. Momentálně jsem pohlcena do plánů ohledně Silvestra, tedy konkrétně do jediného plánu, jak ukecat kamarádku, aby šla s náma taky. Co vy, trávíte Silvestra někde na párty, na chatě, nebo u moře? Já bych brala všechno, jen ne Ostravu, ale tak bohužel se nic lepšího nepoštěstilo. Koupila jsem si ale v Globusu párty brýle s plameňákama a palmičkama, tak si udělám Silvestrovské tropy i v Ostravě:))

sobota 24. prosince 2011

Merry X-mas!


Doufám, že si užíváte svátky minimálně stejně dobře jako já, ležením pod dekou a koukáním na mé oblíbené vánoční filmy pod svítícím stromečkem a u tácu cukroví. Přeju vám krásné dárky pod stromečkem a pohodu, žádné kosti v krku a rok splněných přání před námi.)

pátek 23. prosince 2011

Maliny


Nemám ráda červenou. Nějakou zvláštní shodou okolností se mi ale začala líbit malinová. Svetr mám už docela dlouho, koupila jsem si ho na 5. Avenue, takže je takový vzpomínkový na New York a bohužel se trochu vytahává, ikdyž jsem si myslela, že se tohle svetrům Lacoste nemůže stát. Lak O.P.I (odstín From A To Z-urich) mám hodně krátce, asi týden, ale mám ho na nehtech už 5 dní a stále vypadá dobře, nebýt vánočního úklidu, ani se neoloupal:) Po těch lacích Essence vážně příjemná změna. No a naposled rtěnka od Kate Moss pro Rimmel, kterou jsem tady už jednou zmiňovala. Je to trochu umírněnější verze této rtěnky a ve finále vypadá úplně jako barva toho svetru. Máte rádi tuhle barvu, nebo dáváte přednost třeba bordeaux (barva blogy zmutovaná do "burghundy") , višňové, nebo raději typicky ostře červené?

čtvrtek 22. prosince 2011

V.L.A.S.Y


Někdy mi tady někdo napsal, že stále nosím jen rozpuštěné vlasy a o nic se s nima nepokouším. Tentokrát jsem se snažila můj nejoblíbenější účes (rozpuštěné, přírodně vlnité) trochu upgradovat a vršek jsem vyžehlila a spodní část natočila na kulmu. Vypadá to tak mnohem přirozeněji než nakulmovaná celá hlava, déle to vydrží (pokud se zrovna nebrodíte chumelenicí jako já) a zároveň je to mnohem upravenější než jsou mé normální rozlítané vlasy. Nosíte někdy něco podobného, nebo jak si upravujete vlasy vy, aby to nezabralo moc času?

PS: Kdo jste se ještě nepřihlásili do giveaway, doufám, že to napravíte:)

neděle 18. prosince 2011

The Rum Diary


Fotky z minulého víkendu, kdy jsem byla v kině na Rumový deník s Deppem (a podle skutečné události). Bylo to perfektní. Bohužel teď nemám vůbec čas napsat o tom celý článek, tak můžu film doporučit akorát tady. Mrkněte na to, mě se to líbilo za dlouhou dobu nejvíc:) Momentálně nevím, kde mi hlava stojí, musím vyřídit jednu objednávku nakreslení té mé eiffelovky na tašku, udělat pár věcí do školy, připravit se na testy, zabalit dárky, koupit si boty (:D) a hlavně (!) musím připravit blogo-překvapení na jeho narozeniny:) Zaprvé překvápko pro vás a zadruhé překvápko pro blog.. Přesně na narozeniny (devatenáctého) to asi nebude, ale tento týden do Vánoc určitě! Tak čekejte. Jakmile mi v úterý skončí škola, začnu na tom pracovat.

pátek 16. prosince 2011

The Boots

Nikdy mě nějak zvlášť nebraly boty Lita. Hezké, ale "ne, díky", zato tenhle jiný model od Jeffreyho Campbella se mi líbí - víc holčičí, příjemné barvy, méně asexuální a mohutné. Navíc nejsou moc drahé, jak jsem si o botech JC dřív myslela. Kdybyste věděli, kde se prodávají v Praze nebo Vídni, dejte vědět. Docela vážně uvažuju, že přehodnotím opožděný dárek, který jsem si chtěla koupit po Vánocích za peníze, co dostanu pod stromečkem od dědy. Ikdyž si nejsem jistá, co by na ně děda řekl.) Co vy? Líbí se vám tak, jako mně, nebo patříte k těm které tyto botky iritují? Mě osobně se třeba vyloženě žádný typ JC nelíbí v černé, spoustě lidí přijde nejuniverzálnější pro "trendy" boty, ale mě se nelíbí a mnohem kombinovatelnější mi třeba přijde ta růžová. Ačkoli Lity ve světlých barvách jsou až šíleně obrovské (věřte mi, jednou jsem potkala malinkou asijatku v béžových Lita a vypadalo to fakt jako z komiksu.), tyhle mi naopak přijdou ve světlých odstínech přirozenější a ani ne mohutné, navíc silný podpatek i platforma z nich dělají docela pohodlné boty. Takže.. what do u think?.)

středa 14. prosince 2011

the it handbag

 

Versace jako obvykle. Se vší pompou. Zlaté třpytky a hlava medúzy. Jak typické pro tuhle značku. Kdyby nestála jmění nebo kdybych to jmění měla, je moje.) Líbí se vám?

Versace as usually. With all the glitters. Golden sequines and a head of Medusa. So typical for this brand. If it doesn't cost a fortune or I have the fortune, it's already mine.) Do you like it?

úterý 13. prosince 2011

Dancing in the dark


Jak víte, nepatřím tak úplně k milovníkům černé a obvykle ji nenosím. I přesto nebo možná právě proto jsem se v dnešní černo-černé kombinaci cítila dobře. Hlavně se zlatými doplňky a růžovou rtěnkou By Kate od Rimmelu. Do školy je teď toho strašné kvantum a pořádně si oddychnu až v pátek po poslední hodině. Věřím, že jste na tom obdobně, tak přeju pevné nervy a hodně štěstí v předvánoční honičce.

sobota 10. prosince 2011

True Love

Dnes jen v rychlosti. Zítra tady snad přibyde outfit post. Tak prozatím jen náušnice, které se mi moc líbí, ale už nejsou v obchodech, jedině na netu. Líbí se vám? Já bych se mohla po všem leopardím (jako kde je leopard, ne leopardí vzor) utlouct.)

Forever And Ever Amen


Dneska mám po delší (než dlouhé) době připravený post Co-jsem-měla-na-sobě. Jsem nemocná, usmrkaná, pořád se jen učím do školy a dnes konečně !! si můžu pustit Gossipky, Misfits, HIMYM, American Horror Story a celý víkend se jen snažit vyléčit. Zítra plánuju jít popít na Vánoční trhy a v neděli snad do kina na Rumový deník. Miluju Deppa a ukázky toho filmu vypadají jako dobrá zábava. Už mě bavil Kokain a tohle má být podobné jen mnohem optimističtější, tak uvidíme. Co vy? Jak je, lidi?.)

středa 7. prosince 2011

St. Nicholas Random


My máme doma vždycky strašně štědrého Mikuláše. Kromě spousty dobrot jsem dostala i pár maličkých dárků, které jsem si přála. Taková předzvěst Vánoc.) Už můžu s klidným svědmím prohlásit, že jsem obětí vánoční nálady. Stále si zpívám Feliz Navidad, jsem tradičně vánočně nachlazená, mám nakoupeny všechny dárky a doma je už pomalu balíme. Taky už máme všude vánoční výzdobu a já trávím večery učením s rozsvícenýma svíčkama. Není to paráda? (To učení bych samozřejmě nejradši vynechala.)

neděle 4. prosince 2011

Nové blešákové brože


Abych byla naprosto upřímná, nemám moc času a jelikož jsem pořád trochu nemocná, nechce se mi venku mrznout a fotit oblečení. Stále raději zůstávám doma, snažím se doléčit a taky doháním školu. Zatím to docela jde, ikdyž je pravda, že se učím i po nocích, což u mě nikdy nebylo zvykem. V sobotu ráno jsem si našla chvíli na dokoupení vánočních dárků a ještě jsem se stavila na blešáku, kde měli tyhle nádherné brože a taky starou šicí pannu, kterou bych si moc přála, ale zatím ji bohužel nemám kam dát. Myslím, že blešák je jedinná náhrada za ty mizerné second handy, které v Ostravě nestojí za nic. Ze second handu mám sice všehovšudy jednu věc, ale ráda bych konečně někdy narazila na levisky s vysokým pasem v mém čísle, abych je mohla transformovat do kraťasů. Tak třeba jednou.. A abych nezapoměla, nemám teď sice co dávat na blog, ale přidat obrázek na tumblr mi zabere jen minutku, takže tam najdete spoustu inspirace pořád. Tak se mrkněte tady.) A tady acoustic verze mé oblíbené.

čtvrtek 1. prosince 2011

Cath Kidston Inspiration

Pokud stále nemáte nějaké dárky na Vánoce, mám pro vás další várku tipů. Tentokrát na britskou značku Cath Kidston. Sama mám od ní polštář a řetízek s medajlonkem, které jsem si dovezla ze Skotska a z Cambridge a medajlonek jste už mohli jednou vidět i na blogu. Všechny věci mají nejrozkošnější design a ačkoli oblečení je docela drahé, kosmetické vánoční balíčky se mi zdají jako dobrá volba, stejně jako zboží z kategorie papírnictví. Ale mě se klasicky nejvíce líbí ty svetry a čepice.)