pondělí 30. prosince 2013

vánoce


Svůj díl seminárky jsem statečně dopsala a dnes mě čeká pokračování s českým hegelianismem. Ano, zatím netuším, co to vlastně je, ale pokud dnes půjdu spát s vědomím, kdo je Nikolaj Hartmann, bude to úspěšný den.
Pro dnešek tu mám pár (echm, jasně, znáte mé pojetí "pár") fotek z Vánoc. Na Silvestra bych vám chtěla ukázat fotky z letošního cestování, které ještě na blogu nebyly a tím trochu zrekapitulovat rok dva nula jedna tři. Příští rok má být podle věštění snů mým spolubydlícím pro mě prý zlomovým, tak se necháme překvapit.. Co vy, jak jste byli spokojeni s minulým rokem?

čtvrtek 26. prosince 2013

christmas gifts

 Alexa Chung - It (mé milované Alexy životní postřehy a inspirace)
John Steinbeck - East of Eden
náhrdelník z Lindexu

Stejně jako i loni máte možnost i u mě na blogu kouknout, co jsem dostala pod stromeček. Já už tyhle články od rána projíždím na ostatních blozích - nevím, čím to je, že nás baví šmírovat, co kdo dostal, asi nějaká holčičí zvědavost.. .) Já jsem z dárků hrozně moc nadšená, přála jsem si hlavně knihy (a dostala jich sedmadvacet! Jestli jste nějaké četli, dejte vědět, jak se vám líbily, ale bez spoilerů prosím :D), kosmetiku a pár šperků ("takovejch těch cinkavejch, má jich už plnou krabici od bot" - kdo uhádne vánoční film, je můj movie buddy:), oblečení atp..
A můj blog dostal k Vánocům nový kabátek - starý už se mi dávno omrzel a chtělo to něco jednoduššího, i tak mi to ještě příjde hodně holčičí - co říkáte?

úterý 24. prosince 2013

have yourself a merry little christmas night


Přeju šťastné a veselé Vánoce, plantážníci!
A předsevzetí pro příští rok: zase blogovat o sto šest:)